Více místa pro nové zaměstnance

Das Restaurant aus Containern überzeugt durch seine helle und freundliche Atmosphäre.
Kontejnerová restaurace zaujme svou světlou a přátelskou atmosférou.
Infos
Date
Informace

Michael Schmidt

michael.schmidt@container.de

Gallery

Stavební branže vzkvétá – to platí především také pro podnik LEONHARD WEISS ze Satteldorfu v Bádensku-Württembersku. Během stavebního rozšíření firemního sídla jsou noví zaměstnanci na zhruba 14 měsíců umístěni v kontejnerové stavbě společnosti ELA.

 

V třípodlažním zařízení o velikosti 1.080 metrů čtverečních se v horních prostorách nacházejí kancelářské a konferenční místnosti, pobytové a sanitární prostory, zatímco firemní restaurace je v přízemí. Všechny prostory jsou vytápěny a ochlazovány splitovou klimatizací.

Flexibilní stěny zajišťují velké místnosti pro více zaměstnanců.
Flexibilní stěny zajišťují velké místnosti pro více zaměstnanců.
Také jednotlivá kancelář sestávající z jednoho kontejneru nabízí dostatek místa.
Také jednotlivá kancelář sestávající z jednoho kontejneru nabízí dostatek místa.

Zařízení sestává z 60 prémiových pronajatých kontejnerů ELA s různou funkčností, které se používají například jako chodba, vnitřní schodiště, plně vybavené kuchyně nebo technické místnosti. Velkorysé okenní plochy a prosklené venkovní dvojité dveře zajišťují světlou a přátelskou atmosféru. Kombinace podlahové krytiny z PVC a vpichované plsti je funkční a zároveň komfortní.

 

Dodávka veškerých prostorových modulů proběhla s pomocí několika nákladních aut firmy ELA s nakládacím jeřábem. Pro přesné seřízení a statickou bezpečnost byly při montáži použity mobilní betonové základy a betonové desky.

 

„Samozřejmě jsme i toto zařízení opět předali zhotovené na klíč“, říká ELA regionální prodejní manažer, Stefan Fett. „Pokud s námi chce zákazník pravidelně dlouhodobě spolupracovat, je to pro nás největší kompliment.“

Tak tomu je i u LEONHARDA WEISSE. „Myslím si, že i v tomto případě opět velkou roli sehrál fakt, že naše řešení jsou významnou měrou hospodárná, účinná a udržitelná," říká Fett. Kompletní servis od plánování až po montáž na místě je pro společnost ELA Containe podstatným faktorem úspěchu.

 

 

Potřebujete více prostoru? Pak můžete již nyní učinit poptávku na kontejnery nebo si nechte poradit od Vašeho odborného poradce ve Vašem regionu!

 

Hotline
Odborný poradce na místě