3 důvody pro naše výměnné rámy

Rychle vyměnitelné a mnohostranné: Naše vyměnitelné rámové prvky.
Rychle vyměnitelné a mnohostranné: Naše vyměnitelné rámové prvky.
Infos
Date
Informace

Michael Schmidt

michael.schmidt@container.de

Proto jsou naše kontejnery tak praktické.

 

Ať už v kanceláři, na stavbě nebo ve škole - v našich kontejnerových zařízeních jste vždy optimálně vybaveni. Je to i zásluhou výměnných rámů, které zabudováváme na čelních stranách, případně okenních stranách našich kontejnerů. Výměnné rámy nabízejí oproti běžným kontejnerovým venkovním stěnám několik výhod:

 
 

1) Více světla díky větším oknům.

 

Naše okna s výměnnými rámy zabírají celou šířku kontejneru, tzn. 3 metry u našich prémiových kontejnerů a 2,5 metru u našich kontejnerů v univerzální kvalitě. Tak proniká do kontejneru více světla a práce, případně pobyt zde je příjemnější. Právě v kontejnerových zařízeních, která jsou v zimě využívána jako provizorní  kancelářská řešení, je to velké plus. V létě oproti tomu slouží naše standardně montované hliníkové rolety jako ochrana proti pozorování zvenčí a proti slunci. Díky izolačnímu sklu je v kontejnerovém zařízení po celý rok optimální klima.

S našimi výměnnými rámy je Vaše kontejnerové zařízení vždy optimálně přizpůsobené Vašim požadavkům.
S našimi výměnnými rámy je Vaše kontejnerové zařízení vždy optimálně přizpůsobené Vašim požadavkům.

2) Více funkčnosti díky výměnným rámovým prvkům

 

Pod okny Vám podle přání zákazníka zabudujeme do výměnného rámu různé prvky. S našimi prvky elektrického vytápění je Vaše zařízení například i v zimě pořád příjemně teplé – a to, aniž by byla nutná montáž topného zařízení navíc. V létě se díky naší výkonné klimatizaci nebudete potit. V případě potřeby Vám můžeme zabudovat i naše splitová klimatizační zařízení, která mohou topit i chladit. Tak jste optimálně vybaveni pro každé roční období. U větších prostorů sestávajících z více kontejnerů můžete některé výměnné rámové prvky vybavit i podlahovými okny. Každý kontejner lze volně kombinovat až s dvěma výměnnými prvky. Zde několik příkladů našeho sortimentu:

Blanko prvek
Blanko prvek
Skleněný prvek
Skleněný prvek
Kompaktní klimatizační přístroj
Kompaktní klimatizační přístroj
Splitový klimatizační přístroj
Splitový klimatizační přístroj
Elektrické vytápění
Elektrické vytápění
Plynové vytápění
Plynové vytápění

3) Více flexibility díky výměnným prvkům

 

Jsme flexibilní nejen při montáži výměnných rámových prvků v podniku. Pokud by se Vaše potřeba časem změnila, můžeme prvky rychle a nekomplikovaně vyměnit. K tomu oslovte Vašeho terénního pracovníka nebo přímo kontaktujte zákaznický servis. Díky naší promyšlené technice můžeme prvky několika ručními pohyby zcela jednoduše vyměnit. Tak naše výměnné rámy zajišťují, že kontejnerové zařízení kdykoliv kompletně splní Vaše potřeby.

 

Potřebujete více prostoru? Pak můžete již nyní učinit poptávku na kontejnery nebo si nechte poradit od Vašeho odborného poradce ve Vašem regionu!

 

Hotline
Odborný poradce na místě