S kontejnery směrem vzhůru

S kontejnery ELA stavíme do výšky.
S kontejnery ELA stavíme do výšky.
Infos
Date
Informace

Michael Schmidt

michael.schmidt@container.de

Čtyřpatrové kancelářské zařízení pro průmyslové zákazníky

 

Udržitelnost je pro dodavatele energie MVV Umwelt v Mannheimu strategickou zásadou. Z odpadů, biomasy a větru vyrábí elektřinu, teplo a páru. Pro své projekty podnik na přechodnou dobu potřebuje dodatečné kancelářské a konferenční místnosti. Problémem je přitom: Málo prostoru v areálu, avšak vysoká potřeba místa.

 

Kontejner jako trvalé řešení

 

Kontejnery ELA zde nabízejí trvalé řešení. Lze je flexibilně smontovat a demontovat a použít k novým účelům. Kromě toho jsou jejich nároky na základovou plochu nízké, protože jsou složené. Nedávno se společnost ELA Container stala držitelkou certifikátů ke statice, které jsou pro takové náročné zařízení nutné. Tak se společnost MVV Umwelt stala jedním z prvních průmyslových podniků, pro které je realizována 4-podlažní varianta.

Tento projekt mi velmi leží na srdci. Jako jedno z prvních čtyřpodlažních zařízení jsme společně se zákazníkem odvedli průkopnickou práci.
Julian Schreiner, ELA oblastní prodejní manažer
Kancelářské kontejnery vybavené vhodným mobiliářem.
Kancelářské kontejnery vybavené vhodným mobiliářem.
Prostorné světlé konferenční místnosti.
Prostorné světlé konferenční místnosti.

Úzká spolupráce s partnerem

 

Vedoucí projektu a stavební inženýrka Annette Jarosch klade důraz na úzkou spolupráci s ELA Container při realizaci projektu: „ELA Container výrazně podpořila MVV již ve fázi plánování a byla i po udělení zakázky na dodávku kancelářských kontejnerů kompetentním obchodním partnerem. Kancelářské kontejnery splňují pracovní potřeby společnosti MVV Umwelt a umožňují kolegům z MVV pracovat se spoustou energie z nových kancelářských kontejnerových zařízení.“

 

Pohodlné vybavení

 

Na základové ploše 90m² vzniklo zařízení s kancelářskou plochou 360m². To je možné díky 20 prémiových kontejnerům ELA, které byly na sebe naskládány ve čtyřech řadách po pěti. Kromě kancelářských a konferenčních místností nabízí budova ještě čajovou kuchyňku, toalety a vnitřní schodiště. Klimatizace, akustické stropní plachty a LED osvětlení vytváří příjemnou pracovní atmosféru. Datová technika ELA zajišťuje optimální počítačové zpracování dat v místnostech. Kromě výšky zařízení okouzluje oboustrannými okenními čely, které zajišťují prosvětlení místností.

Vnitřní schodiště dotvářejí opravdový „pocit domu“.
Vnitřní schodiště dotvářejí opravdový „pocit domu“.

Více místa pro průmysl

 

Pro Juliana Schreinera, oblastního prodejního manažera společnosti ELA, je projekt něčím jedinečným: „Právě v průmyslu často chybí místo ke stavbě velkých kontejnerových zařízení. Stavbou do výšky můžeme tento problém opět trochu víc vyřešit. Proto mě velmi těší vidět nyní hotový výsledek.“

 

Potřebujete více prostoru? Pak můžete již nyní učinit poptávku na kontejnery nebo si nechte poradit od Vašeho odborného poradce ve Vašem regionu!

 

Hotline
Odborný poradce na místě